Vendi

Indicazioni stradali

 

Vakarici ndodhet në pjesën veriore e Sillës greke, afër Serra Kristës së Akrës, ku zmadhohet mbi një sipërfaqe të tëtë Km².

I vendosur mbi një rahj, me një lartësi prej 435 metra mbi nivelin e detit, Vakarici zgjërohet kundrela Qanës së Sibarit dhe detit Jon, dhe kufizon me bashkitë e Akrës, e Mbuzatit dhe e Strigarit. Mbrënda kësaj kornizë sugjestive, me pozitën e saj gjeografike dhe me pasuritë e shumta natyrore, Vakarici jep vizitorëvet një pamje madheshtore.

Si arrëvohet

Ka Veriu: autostradë A3 SA-RC: dalje Sibari-Spezzano, vazhdohet për Corigliano Calabro, S.S.106, prana, kthehet tek udhëkryqi për Vakaricin.

Ka Jugu: autostradë A3 SA-RC: dalje Tarsia, vazhdohet për Corigliano Calabro, S.S.106, prana, kthehet tek udhëkryqi për Vakaricin.

Me tren: ekspres dhe lokal me qëndrim në Sibari dhe në Corigliano Calabro.

Me autobus: tue përdoruar shërbimet e Shoqërivet Simet njera Cantinella e I.A.S Scura njera Vakaric

Me avion: Aeroport në Lamezia Terme

Comune di Vaccarizzo Albanese Via Croinusevet, 2 tel/fax 0983 84001

P. Iva 01103860787

HTML 4.01 Valid CSS
Pagina caricata in : 1.455 secondi
Powered by Asmenet Calabria