Sporteli Gjuhësor

 

Logo

Sporteli Gjuhësor i Bashkisë qe i themeluar me ligjin n. 482/99, “Normat në lidhje me mbrojtjen e pakicave gjuhësore historike”, sa të mbron dhe sa të vlerëson gjuhën dhe kulturën arbëreshe te katundi dhe sa të bashkëpunon me të tjerat katunde arbëreshe. Sporteli Gjuhësor punon bashkë me administratën e bashkisë për iniciativat çë mirren me ligjin 482/99; dhe është i lidhur me Sportelin Gjuhësor qendror të Lidhjes Arberia për pakicat gjuhësor historike.


Operatorë Gjuhësor: Silvia Tocci


Në zyrën:
nga të Hënën njera të Prëmten nga ora 09.00 njera në orën 13
.00
 

 

GAZETA NJOFTIMI DYGJUHËSHE / PERIODICO BILINGUE DI INFORMAZIONE

 

Poshtë mund të shkarkoni Gazeten

 

 GAZETA NJOFTIMI DYGJUHËSHE  - VITI IV  Nr  1 + SPECIAL MBI ZGJEDHJET 2014

                                                                                                    

GAZETA NJOFTIMI DYGJUHËSHE - VITI IV Nr. 2 

 

GAZETA NJOFTIMI DYGJUHËSHE - VITI IV Nr 3

 

GAZETA NJOFTIMI DYGJUHËSHE - VITI IV Nr. 4

 

GAZETA NJOFTIMI DYGJUHËSHE - VITI IV Nr. 5

 

 

 

çdo turist çë do të viziton Vakaricin  mund të shkarkon Itinerarin turistik.

 

ITINERAR TURISTIK


 

 

 

Comune di Vaccarizzo Albanese Via Croinusevet, 2 tel/fax 0983 84001

P. Iva 01103860787

HTML 4.01 Valid CSS
Pagina caricata in : 0.462 secondi
Powered by Asmenet Calabria