Zyra dhe shërbime

Në këtë seksion qytetari mund të gjejë gjithë njoftimet e zyravet të Bashkisë së Vakaricit

Comune di Vaccarizzo Albanese Via Croinusevet, 2 tel/fax 0983 84001

P. Iva 01103860787

HTML 4.01 Valid CSS
Pagina caricata in : 0.264 secondi
Powered by Asmenet Calabria